top of page

zsaluzia

A napfény, így a napsugárzás a nagy üvegfelületeken keresztül nagyon könnyedén felmelegítik a belső tereket. Belső árnyékolási megoldásokkal hatékonyan nem védekezhetünk ezen melegítő hatás ellen. A célravezető megoldást a külső árnyékolók jelenthetik - például a zsaluzia. A zsaluzia, mint külső árnyékoló hatékonyan visszaveri a napsugarakat, illetve az árnyékoló mögötti légáramlat hűti az üvegfelületet.

A zsaluzia a modern, elegáns építészet egyre inkább elterjedő külső árnyékolója. Az innovatív technológiát ötvözi a jól bevált belső reluxák szerkezetével.

A zsaluziák teljes szerkezete igen jól tűri a szélsőséges időjárást és az erős UV sugárzást is. A zsaluziák kasználatával az épületek energiafelhasználási költségei jelentősen csökkenhetnek.

#redőny #reulxa #szúnyogháló #zsaluzia

Roll-Max Zsaluzia gyártás szervíz Budapest 2.jpg

termékköreink

Redőny - Pestredony.hu

REDŐNY

Műanyag redőny, aluminium redőny és fa redőny a Te kényelmed és energiatakarékosságod szolgálatában.

Reluxa - Pestredony.hu

RELUXa

Beltéri árnyékolóink a reluxák, vászon roletták, szalagfüggönyök mind-mind segítik, hogy lakásod még otthonosabbá váljon.

Szúnyogháló - Pestredony.hu

szúnyogháló

Szúnyoghálóink megfelelő védelmet nyújtanak a szálló és mászó rovarok ellen, valamint a levegőben gyakori szálló pihéket is felfogja.

Zsaluzia - Pestredony.hu

ZSALUZIA

A zsaluzia modern, elegáns megoldás a külső árnyékolásra. A lamellák mögött áramló, árnyékban lévő levegő hűti az ablakot.

bottom of page