Termékek

MŰANYAG REDŐNYÖK

Műanyag redőnyeink széles színválasztékban készülnek.
Alapkivitelben is kizárólag csapágyazott tengellyel és anyagában színezett Lindab tokkal készülnek. Alaptartozék a gurtni behúzó automata is.

Típusai:

 • Külsőtokos redőny: Lindab tokkal, műanyag lefutóval és záróléccel. Alkalmas szinte minden típusú nyílászáró hang és hőszigetelésére. A tok a megrendelő kérésére készülhet többféle formában is.
 • Vakolható tokos redőny: Lindab tokkal, műanyag lefutóval és záróléccel. A tok homlokfala hungarocell borítású. Nyers, vakolatlan épületek nyílászáróinak redőnyözésére ajánlott, esetleg utólagos hőszigetelés előtt. Az épület vakolása és színezése után a redőnytok nem látszik.
 • Szúnyoghálóval kombinált redőnyök: külsőtokos és vakolható tokos redőny is készíthető, redőnytokba épített rovarhálóval. Ebben az esetben a redőnylefutó dupla kivitelű, a redőnyé gumisínes, a rovarháló kefés.
 • Vakolható tokos,szúnyoghálóval kombinált

Műanyag redőnyhöz kérhető extra tartozékok:

 • alumínium lefutó,
 • alumínium záróléc, 
 • fémtengely (nagyobb méretű nyílászáró esetén alaptartozék)
ALUMÍNIUM REDŐNYÖK

Alumínium redőnyeink német gyártmányú elemekből készülnek. A redőnylécek a hang és hőszigetelés céljából habbal vannak töltve. A lefutó és tok minden eleme szintén alumíniumból készül. A lefutó gumi- vagy kefebetéttel készül a zajmentes működés érdekében. A tok tengelyezése golyóscsapágyas, feltolás gátlóval ellátott a nagyobb biztonság érdekében. A redőnyök mozgatása kézi és motoros megoldással is kivitelezhető. Alapárban a tok és a lefutó fehér és barna színben kérhető, felár ellenében RAL skála színeiben is rendelhető, esetleg aranytölgy, dió és mahagóni fóliázással. A redőnybetét többféle színben rendelhető.

Típusai:

 •  Külsőtokos redőny: Alkalmas szinte minden típusú nyílászáró hang és hőszigetelésére. Többféle formájú redőnytokkal, alumínium lefutóval és betéttel készülnek.

 

 •  Vakolható tokos redőny: A tok homlokfala hungarocell borítású. Nyers, vakolatlan épületek nyílászáróinak redőnyözésére ajánlott, esetleg utólagos hőszigetelés előtt. Az épület vakolása és színezése után a redőnytok nem látszik.

 

 •  Szúnyoghálóval kombinált redőnyök: külsőtokos és vakolható tokos redőny is készíthető, redőnytokba épített rovarhálóval. Ebben az esetben a redőnylefutó dupla kivitelű, a redőnyé gumisínes, a rovarhálóé kefés.

   

 • Vakolható tokos, szúnyoghálóval kombinált redőnyök
SZÚNYOGHÁLÓK

Szúnyoghálóink kizárólag speciális üvegszálas anyagból készülnek. Átlátszó szürke színével semmilyen jellegű plusz sötétítést nem jelent a lakásban. Megfelelő védelmet nyújt a szálló és mászó rovarok ellen, valamint a levegőben gyakori szálló pihéket is felfogja. Alapárban fehér vagy barna kerettel készülhet, felár ellenében rendelhető RAL skála szerinti színben vagy különböző, faeres fóliákkal.

Típusai:

 •  Fix keretesek: készülhetnek műanyag- és többféle profilú alumínium kerettel.

 

 •  Alumínium nyílóajtó: zsanéros ajtó, vastag (23x45) profilú alumíniumból, alumínium rugdosóval.

 

 • Rolós szúnyogháló: függőleges mozgatású, teljes alumínium szerkezettel. Rendelhető ablakokra, tetőtéri ablakokra, speciális esetekben ajtókra is. Kényelmes és praktikus. Tokméret: 4,5 x 4,5 cm. Az oldalsín kefézett.

 

 • Vízszintes működésű rolós szúnyogháló: ajtókra szerelhető, vízszintes mozgatású rolós szúnyogháló. Mérettől függően készülhet: egyirányú vagy egymással szembeni működésű kivitelben. A megfelelő záródást mágnesprofillal biztosítjuk.

 

 • Tolóajtópályával: körbe teljesen zárt alumínium sínnel. Mozgatása rendkívül könnyű az ajtókra szerelt görgők miatt. Többajtós kivitelben is készülhet.
RELUXÁK, SZALAGFÜGGŐNYÖK

Beltéri árnyékolóink a reluxák, vászon roletták, szalagfüggönyök.

 • Reluxáink kizárólag alumíniumból, hagyományos bowdenes- és üvegpálcás kivitelben készülnek. Rendkívül színes színválasztékban rendelhetőek.

 

 • Szalagfüggönyeink kizárólag alumínium karnissal készülnek. A lamellák széles anyag- és színválasztékból rendelhetők. Irodák és lakások praktikus árnyékolója.
FAREDŐNY

Cégünk foglalkozik hagyományos esslingeni faredőnyök készítésével és beépítésével. A redőnyök anyaga kiváló minőségű borovi fenyő megfelelő módon előkészítve. Szinekben rendelhetőek a hagyományos faredőny színek, az alap natúr lakozott, fehér, okkersárga, barna. Természetesen extra színekben is elérhető. Kiváló ár-érték aránnyal tudunk ügyfeleink rendelkezésére állni.

NAPELLENZŐ

Az egyik legnépszerűbb teraszárnyékoló a könyökkaros napellenző, amely megoldást jelenthet kisebb erkélyeknél vagy nagyméretű teraszoknál is. A napellenző szerkezete porfestett alumínium (RAL 2035) tört fehér színben, 40 x 40 mm-es zártszelvény alapra szerelve. A szerkezet stabilitását és mozgását a könyökkarokban lévő előfeszített rugók és a rugókat kifeszítő lánc adja. A napellenző mozgatását a ponyvahengerbe épített csiga hajtóművel vagy csőmotorral lehet megoldani. A ponyvát tartó karok dőlésszöge több fokozatba állítható. A szerkezet alapban kettő, 550 cm szélesség felett 3 karral szerelt. Ponyvákat SATTLER és DICKSON katalógusokból választhat, melyek UV stabilak és gombásodás ellen impregnáltak.