top of page

SZÚNYOGHÁLÓ

Szúnyoghálóink kizárólag speciális üvegszálas anyagból készülnek. Átlátszó szürke színével semmilyen jellegű plusz sötétítést nem jelent a lakásban. Megfelelő védelmet nyújt a szálló és mászó rovarok ellen, valamint a levegőben gyakori szálló pihéket is felfogja. Alapárban fehér vagy barna kerettel készülhet, felár ellenében rendelhető RAL skála szerinti színben vagy különböző, faeres fóliákkal.

Típusai:

  •  Fix keretesek: készülhetnek műanyag- és többféle profilú alumínium kerettel.

 

  •  Alumínium nyílóajtó: zsanéros ajtó, vastag (23x45) profilú alumíniumból, alumínium rugdosóval.

 

  • Rolós szúnyogháló: függőleges mozgatású, teljes alumínium szerkezettel. Rendelhető ablakokra, tetőtéri ablakokra, speciális esetekben ajtókra is. Kényelmes és praktikus. Tokméret: 4,5 x 4,5 cm. Az oldalsín kefézett.

 

  • Vízszintes működésű rolós szúnyogháló: ajtókra szerelhető, vízszintes mozgatású rolós szúnyogháló. Mérettől függően készülhet: egyirányú vagy egymással szembeni működésű kivitelben. A megfelelő záródást mágnesprofillal biztosítjuk.

 

  • Tolóajtópályával: körbe teljesen zárt alumínium sínnel. Mozgatása rendkívül könnyű az ajtókra szerelt görgők miatt. Többajtós kivitelben is készülhet.

#redőny #reulxa #szúnyogháló #zsaluzia

Roll-Max Szúnyogháló gyártás szúnyogháló szervíz Budapest 1.jpg

termékköreink

Redőny - Pestredony.hu

REDŐNY

Műanyag redőny, aluminium redőny és fa redőny a Te kényelmed és energiatakarékosságod szolgálatában.

Reluxa - Pestredony.hu

RELUXa

Beltéri árnyékolóink a reluxák, vászon roletták, szalagfüggönyök mind-mind segítik, hogy lakásod még otthonosabbá váljon.

Szúnyogháló - Pestredony.hu

szúnyogháló

Szúnyoghálóink megfelelő védelmet nyújtanak a szálló és mászó rovarok ellen, valamint a levegőben gyakori szálló pihéket is felfogja.

Zsaluzia - Pestredony.hu

zsaluzia

A zsaluzia modern, elegáns megoldás a külső árnyékolásra. A lamellák mögött áramló, árnyékban lévő levegő hűti az ablakot.

bottom of page