top of page

redőny

Műanyag reőny

MŰANYAG REDŐNYÖK

Műanyag redőnyeink széles színválasztékban készülnek.
Alapkivitelben is kizárólag csapágyazott tengellyel és anyagában színezett Lindab tokkal készülnek. Alaptartozék a gurtni behúzó automata is.

Típusai:

 • Külsőtokos redőny: Lindab tokkal, műanyag lefutóval és záróléccel. Alkalmas szinte minden típusú nyílászáró hang és hőszigetelésére. A tok a megrendelő kérésére készülhet többféle formában is.

 • Vakolható tokos redőny: Lindab tokkal, műanyag lefutóval és záróléccel. A tok homlokfala hungarocell borítású. Nyers, vakolatlan épületek nyílászáróinak redőnyözésére ajánlott, esetleg utólagos hőszigetelés előtt. Az épület vakolása és színezése után a redőnytok nem látszik.

 • Szúnyoghálóval kombinált redőnyök: külsőtokos és vakolható tokos redőny is készíthető, redőnytokba épített rovarhálóval. Ebben az esetben a redőnylefutó dupla kivitelű, a redőnyé gumisínes, a rovarháló kefés.

 • Vakolható tokos,szúnyoghálóval kombinált

 

Műanyag redőnyhöz kérhető extra tartozékok:

 • alumínium lefutó,

 • alumínium záróléc, 

 • fémtengely (nagyobb méretű nyílászáró esetén alaptartozék)

#redőny #reulxa #szúnyogháló #zsaluzia

MAX-ROLL Redőny gyártás Reluxa gyártás Zsaluzia gyártás Szúnyogháló gyártás Pest megye 9.j
Aluminium redőny

ALUMÍNIUM REDŐNYÖK

Alumínium redőnyeink német gyártmányú elemekből készülnek. A redőnylécek a hang és hőszigetelés céljából habbal vannak töltve. A lefutó és tok minden eleme szintén alumíniumból készül. A lefutó gumi- vagy kefebetéttel készül a zajmentes működés érdekében. A tok tengelyezése golyóscsapágyas, feltolás gátlóval ellátott a nagyobb biztonság érdekében. A redőnyök mozgatása kézi és motoros megoldással is kivitelezhető. Alapárban a tok és a lefutó fehér és barna színben kérhető, felár ellenében RAL skála színeiben is rendelhető, esetleg aranytölgy, dió és mahagóni fóliázással. A redőnybetét többféle színben rendelhető.

Típusai:

 •  Külsőtokos redőny: Alkalmas szinte minden típusú nyílászáró hang és hőszigetelésére. Többféle formájú redőnytokkal, alumínium lefutóval és betéttel készülnek.

 

 •  Vakolható tokos redőny: A tok homlokfala hungarocell borítású. Nyers, vakolatlan épületek nyílászáróinak redőnyözésére ajánlott, esetleg utólagos hőszigetelés előtt. Az épület vakolása és színezése után a redőnytok nem látszik.

 

 •  Szúnyoghálóval kombinált redőnyök: külsőtokos és vakolható tokos redőny is készíthető, redőnytokba épített rovarhálóval. Ebben az esetben a redőnylefutó dupla kivitelű, a redőnyé gumisínes, a rovarhálóé kefés.

   

 • Vakolható tokos, szúnyoghálóval kombinált redőnyök

#redőny #reulxa #szúnyogháló #zsaluzia

Roll-Max Redőny gyártás redőny szervíz Budapest 1.jpg
Fa redőnyök

FA REDŐNYÖK

Cégünk foglalkozik hagyományos esslingeni faredőnyök készítésével és beépítésével. A redőnyök anyaga kiváló minőségű borovi fenyő megfelelő módon előkészítve. Szinekben rendelhetőek a hagyományos faredőny színek, az alap natúr lakozott, fehér, okkersárga, barna.

 

Természetesen extra színekben is elérhető. Kiváló ár-érték aránnyal tudunk ügyfeleink rendelkezésére állni.

#redőny #reulxa #szúnyogháló #zsaluzia

Roll-Max Redőny gyártás szervíz Budapest 1.jpg

termékköreink

Redőny - Pestredony.hu

REDŐNY

Műanyag redőny, aluminium redőny és fa redőny a Te kényelmed és energiatakarékosságod szolgálatában.

Reluxa - Pestredony.hu

RELUXa

Beltéri árnyékolóink a reluxák, vászon roletták, szalagfüggönyök mind-mind segítik, hogy lakásod még otthonosabbá váljon.

Szúnyogháló - Pestredony.hu

szúnyogháló

Szúnyoghálóink megfelelő védelmet nyújtanak a szálló és mászó rovarok ellen, valamint a levegőben gyakori szálló pihéket is felfogja.

Zsaluzia - Pestredony.hu

ZSALUZIA

A zsaluzia modern, elegáns megoldás a külső árnyékolásra. A lamellák mögött áramló, árnyékban lévő levegő hűti az ablakot.

bottom of page